Ja s’acosta…!!!

No fa gaires dies que, amb els nostres familiars, celebravem que un any nou ens venia a visitar. Però pels romeus començar un nou any es pensar que la nostra festa està ben a prop i que ens queda poc temps per acabar de preparar els últims detalls per gaudir-la al màxim.

9 dies després de rebre aquest any nou, la Federació de Colles ens va convocar en un acte de germanor per descobrir quin seria el nostre nou cartell i la imatge que ens acompanyarà durant totes les festes. Un acte, com sempre, en el que participants i colles estem nerviosos i neguitosos per conèixer el veredicte del Jurat que ha examinat una per una totes les obres.

I arriba el moment més esperat… I quina alegria s’endú el guanyador!!! I com no totes les Colles corren a fer fotografies al premiat i al cartell per anunciar que ja arrenca Sant Medir!

I és que només queda un mes i escaig per celebrar-ho; però nosaltres ja vivim aquesta alegria i aquests nervis com si ja fos demà…

De moment, però, ens quedem envadalits mirant aquest cartell pensant que molts nens graciencs (o no graciencs) rebràn amb tanta alegria els caramels que, com una pluja, els caurà damunt.
santmedir2016_clar