I passen els dies…


CARTELL-Foguerons-2016-413x600
Acabem el mes de gener… Arriben els Foguerons de Sa Pobla a Gràcia i aquests dies podrem gaudir de diverses activitats culturals de ses illes. El dissabte, com a final espectacular, veurem encendre les fogueres que estaran repartides per tota la Vila després d’un cercavila que acabarà a la Plaça de la Virreina.

Però ens ha arribat la noticia des de Sant Cugat que el nostre patró Sant Medir ha tret el cap de l’ermita i ja esta baixant per Collserola per arrivar d’aquí poc a la nostra Vila i acompanyar-nos un any més a repartir dolçor i alegria!!

I quina noticia més maca d’acabar també el mes amb el nom del pregoner!! santmedir-026En Jordi Costa!! Comentarista de l’emissora RAC1, a la secció de futbol. Segur que l’escoltarem embadalits, com cada any, des de la plaça i esperarem a que pronunciï aquelles paraules de: “Visca Sant Medir” i veure com allò que esperavem amb tantes ganes ja arriba!

Així que els romeus ja pensem a totes hores (fins i tot en somnis!!) en el magnífic dia que tindrem… Però abans tenim molts actes… el Sopar de germanor de la Federació de Colles! La Benedicció dels caramels el 14 a les 11:30 a la Parròquia de Sant Joan Baptista de Gràcia. Diumenge 21 el PREGÓ!!! A les 11 a pl. Trilla i a les 12:45 a pl. de la Vila!!! I el 28 Caminada a Sant Medir organitzada per la Colla Monumental!!!