Segon acte del Sant Medir 2016

Ja no hi ha marxa enrere… Sant Medir cada cop és més real i el tenim ben aprop!!

Els PatufIMG_4722ets estem preparant els últims detalls per que el proper tres de març surti de la millor manera possible!! D’aquí poc ens arribaran els nous escuts pels nous socis, ja tenim les tres traques comprades. Els guarnits?? També! i els cartells dels camions ben nets!!

Què ens falta…? Què ens falta…? AH, SÍ!! Els caramels i les llaminadures!! Bé… Això d’aquí poquets dies els tindrem 😀

Sant Medir ja arrenca i dissabte ho vem confirmar. Quin sopar més maravellòs!! 157 persones de diverses Colles, entitats, institucionals… Quin goig!! Un sopar en que Els Patufets estavem ben acompanyats amb alguns dels representants de la Colla Dolça i Pilons. Una vetllada molt emocionant en la que s’entregà la medalla d’Or de la Federació de Colles a la Colla l’Antiga de Sant Medir pels seus 150 anys (celebrats al 2011) i, per sorpresa del premiat, al seu representant el Sr. Enric Perpiñà per la trajectoria com a romeu i per la feina feta com a membre de la Federació. Moments en que les paraules quedaven tallades per l’emoció i l’alegria de ser premiat. També
s’obsequià al Sr. Josep Antoni Torralba, President de la Colla La Tradicional.

Ahhhhh!! Però hi van haver més sorpreses!! Gràcies a la col·laboració de IMG_4725Disgol (l’empresa que proporciona els nostres caramels) algunes colles van ser premiades, mitjançant un sorteig amb una mà innocent, amb premis com un sopar a París, dues entrades per veure un musical a Londres… UNS REGALS IMPRESIONANTS!! Les afortunades?? La Colla l’Antiga de Sant Medir, Monumental, Jovenívola i La Tradicional!! Felicitats a totes elles!!

I què és un sopar sense ball… Amb molt ritme i bona música acomiadavem ballant (o intentant-ho) una nit molt especial que continua animant als romeus a començar a celebrar la festa de Sant Medir. SOM-HI!!!!