El retrobament

Arriba el dia de Sant Medir i ja teníem tots els càlculs fets: els camions estaven organitzats, la banda preparadíssima i els romeus esmorzaven quan els genets van anar a buscar els cavalls.
Però…. SORPRESA!!!! La Vero i el Jordi com sempre ens tornaven a sorprendre… S’ho tenien mooolt callat… Que què va passar?? El nostre cavall preferit tornava amb la seva Colla!!!
DSC_0130 copiaQuina alegria vam tenir al veure entre el Bravio i la Bolera al Patufet!! Per segon any tornaria a passejar pels carrers de la Vila com si d’un cavall de grans estatures es tractés ensenyant a petits i grans el fantàstic pentinat que portava per l’ocasió.
Mentre caminava, tant al dia com a la nit anava amb escorta i ben acompanyat per amics i amigues de la Colla durant tot el camí. I veien, amb gràcia, com s’apropaven els més menuts i ell movia el cap.
Així doncs, aquestes paraules també són d’agraïment a la nostra hípica que ens cuiden i mimen!! (S’ha de dir que som mooolt pesats… però ens els estimem moltíssim).

GRÀCIES VERO I JORDI, I A TOT EL VOSTRE EQUIP!!! PORTEM 5 ANYS AMB VOSALTRES I ESPEREM QUE EN SIGUIN MOLTS MÉS!!!