Molt bona Festa Major de Gràcia!!!

I el temps passa depressa i tornem a girar un full al calendari. Estem al mes d’agost! Tot just fa 5 mesos que celebravem la festa del nostre patró quan d’aquí pocs dies celebrarem la festa dels patrons de la Vila!!!
Nostra Senyora de Gràcia i Sant Roc tornaran a vetllar pels graciencs i, com és tradició, contemplarem els carrers engalanats de la millor manera possible. Una festa per gaudir i disfrutar tot respectant, com a bons veïns, la Logo Respectem Guarnitfeina realitzada durant tot l’any per les comissions de festes. Una feina que mereix tot el respecte i admiració per part nostre.
Del 15 al 21 viurem els millors moments envoltats de cultura a cada racó de la Vila. Ja el primer dia, per celebrar la festa de la patrona, les Colles de Cultura sortiran de gala per a la ocasió. I a la tarda la gran cercavila, on un any més, les Colles de Sant Medir participarem repartint dolços i fent somriure a més d’un nen o nena. Un bon moment per recordar que Sant Medir forma part de les nostres vides.
Activitats culturals, també, el dia del Patró. El dia 16 ofrena floral al c/Llibertat-Fraternitat i homenatge a Sant Roc. I cada dia més!!!

Amics i amigues graciencs, des de la Colla Els Patufets, us desitgem una molt bona Festa Major de Gràcia!!! Ànims a tots els carrers i places que ja ultimen els detalls i sobretot als nostres socis i sòcies que treballen en diverses associacions festives!!! JA QUEDA BEN POC!!!

Visca Sant Medir!
Visca la Festa Major!
Visca la Vila de Gràcia!!!

Anuncios
Esta entrada fue publicada en Notícies, Sant Medir, Socis y etiquetada , , , , , , , . Guarda el enlace permanente.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s