Molt bona Festa Major de Gràcia!!!

I el temps passa depressa i tornem a girar un full al calendari. Estem al mes d’agost! Tot just fa 5 mesos que celebravem la festa del nostre patró quan d’aquí pocs dies celebrarem la festa dels patrons de la Vila!!!
Nostra Senyora de Gràcia i Sant Roc tornaran a vetllar pels graciencs i, com és tradició, contemplarem els carrers engalanats de la millor manera possible. Una festa per gaudir i disfrutar tot respectant, com a bons veïns, la Logo Respectem Guarnitfeina realitzada durant tot l’any per les comissions de festes. Una feina que mereix tot el respecte i admiració per part nostre.
Del 15 al 21 viurem els millors moments envoltats de cultura a cada racó de la Vila. Ja el primer dia, per celebrar la festa de la patrona, les Colles de Cultura sortiran de gala per a la ocasió. I a la tarda la gran cercavila, on un any més, les Colles de Sant Medir participarem repartint dolços i fent somriure a més d’un nen o nena. Un bon moment per recordar que Sant Medir forma part de les nostres vides.
Activitats culturals, també, el dia del Patró. El dia 16 ofrena floral al c/Llibertat-Fraternitat i homenatge a Sant Roc. I cada dia més!!!

Amics i amigues graciencs, des de la Colla Els Patufets, us desitgem una molt bona Festa Major de Gràcia!!! Ànims a tots els carrers i places que ja ultimen els detalls i sobretot als nostres socis i sòcies que treballen en diverses associacions festives!!! JA QUEDA BEN POC!!!

Visca Sant Medir!
Visca la Festa Major!
Visca la Vila de Gràcia!!!