Comencem un nou curs

L’agost ja ha acabat i hem encetat un nou curs carregat de ganes i bones idees per tornar a celebrar un Sant Medir espectacular! No ens rendim, ni ens rendirem i malgrat els mals moments sempre tirem endavant. 187 anys seguint la tradició que el Sr. Vidal va començar i que continuarà sigui com sigui.

Comencem la rutina, els més petitets tornaran, amb més o menys ganes, a veure els companys i companyes de classe, als mestres, amb molta il·lusió i bons propòsits. Els més joves a la Universitat amb ganes d’acabar-la i poder trobar una feina ben bona!! I la resta, no us amoïneu… que la tornada a la feina no sempre és dolenta, té molts bons moments que l’acompanya.

Ara però comencem amb la Diada Nacional a la qual us convidem a participar als actes convocats a la Vila i a Barcelona. Com cada any recordem que el dia 10 hi haurà l’acte institucional gracienc a la Plaça de Lesseps i l’ofrena floral del dia 11 a Rafael de Casanoves.
Us hi esperem a tots!!!

captura-de-pantalla-2016-09-07-a-las-21-17-44