Recorregut Sant Medir 2020

S’apropa Sant Medir i els nervis augmenten! El proper 3 de març tornarem a recòrrer els carrers de Gràcia repartint caramels i llepolies. Ens vols seguir??? Aquest serà el nostre recorregut:

INICI A LES 10.30h.
Santa Creu – Pl. de la Virreina – Torrijos (recollida de la bandera) – Travessera de Gràcia – Quevedo – Pl. de John Lenon – Ramis – Milà i Fontanals – Puigmartí – Torrent de l’Olla – Diluvi – Pl. de la Vila de Gràcia (salutació a les autoritats) – Goya – Gran de Gràcia – Travessera de Gràcia – Sardenya – Sant Antoni Maria Claret – Tordera – Milà i Fontanals – Travessera de Gràcia – Torrent d’en Vidalet – Ramón y Cajal – Maspons – Sant Joaquim – Montseny – Torrent de l’Olla – Travessera de Gràcia – Joan Blanques – Tres Senyores – Robí.

Sant Medir 2020 matí

I la festa continua!!! A les 20h. Comença la Gran Cavalcada de Sant Medir al carrer Gran de Gràcia amb Nil i Fabra. Nosaltres seguirem el següent recorregut:
Escorial – Mossèn Masdeixexart – Sant Salvador – Nil i Fabra – Gran de Gràcia – Pla de Salmerón (salutació a les autoritats) – Jardinets de Gràcia – Bonavista – Perill – Milà i Fontanals – Travessera de Gràcia – Torrent d’en Vidalet – Robí.

Sant Medir 2020 nit