El Sant Medir 2015

DIA 3 DE MARÇ AL MATÍ…
Tots estem ben preparats, ben vestits amb les camises blanques i les armilles.

Els cavalls? Preparats!! Els músics? Escalfant els braços per donar-ho tot!! Els camions? Amb les provisions carregades!!
I…. pum, pum, pum, pum, PUM! La Gran Traca ens crida…. A DESFILAR!!!!!!!
INICI: Torrijos/Ramón y Cajal  (on recollirem solemnement la Bandera) – Terol – Torrent de l’Olla – Travessera de Gràcia – Escorial – Joanic – Escorial – Encarnació – Montmany – Quevedo – Ramis – Milà i Fontanals – Puigmartí – Torrent de l’Olla – Diluvi – Pl. de la Vila de Gràcia – Goya – Gran de Gràcia – Maurici Serrahima – Bellver – Martí – Verntallat (Parada a La Salle Gràcia) – Sant Salvador – Torrent de l’Olla – Perla – Sant Lluís – Torrent de les Flors – Bruniquer – Joan Blanques – Ramón y Cajal – Torrent de les Flors – Travessera de Gràcia – Bailén – Tordera – Milà i Fontanals – Travessera de Gràcia – Torrent d’en Vidalet – Ramón y Cajal/Torrijos. FINAL.
Un bon dinar després d’un llaaaarg matí ens ha fet portar a un gran vespre que tot just comença! I és que a les 20h. començarà la Gran Desfilada de totes les Agrupacions de Romeus!!
Sortida d’Els Patufets: Escorial/Reig i Bonet – Escorial – Mossèn Masdeixexart – Sant Salvador – Nil i Fabra – Gran de Gràcia – Pla de Salmeron – Bonavista – Perill – Milà i Fontanals – Travessera de Gràcia – Torrent d’en Vidalet – Ramón y Cajal/Torrijos. FINAL AMB UNA ALTRE GRAN TRACA!! 
Pocs dies han passat des del 3 de Març, però els romeus en volem més! I la Colla La Parròquia de Sant Medir ens convida a participar un cop més a endolcir el seu barri: LA BORDETA!
Començarem amb un bon esmorçar després d’haver arribat totes les colles des de la Vila de Gràcia una rere un altre! I un cop llestos…. A REPARTIR CARAMELS!!!!
INICI: Constitució, Gavà, Alpens, Guadiana, Sants, Gayarre, Gavà, Constitució, Toledo, Manzanares, Andalusia, Riera de Tena, Constitució, Viladecans, Corral, Mn. Amadeu Oller. FINAL.
EN ACABAR CELEBRAREM UNA MISSA D’ACCIÓ DE GRÀCIES AL NOSTRE SANT PATRÓ I TORNAREM A LA VILA ON ENS ACOMIADAREM AMB L’ÚLTIMA GRAN TRACA I UN DINAR DE GERMANOR!!!

2015 -14

 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s