El Sant Medir 2016

Un altre any passa ben ràpid i ens trobem altre cop damunt dels camions i sobre els cavalls per repartir més dolços que l’any anterior! Però… LA TRACA, llencem-la!!
Ara sí…!! comencem el recorregut i la guerra de caramels!!
SORTIDA: SEU SOCIAL – TORRIJOS – RAMÓN Y CAJAL – TORRENT D’EN VIDALET – ROBÍ – MATEU (on recollirem solemnement la Bandera) – BADIA – ASTÚRIES – TORRENT DE L’OLLA – TRAVESSERA DE GRÀCIA – QUEVEDO – RAMIS – MILÀ I FONATANALS – PUIGMARTÍ  – TORRENT DE L’OLLA – DILUVI – PL. DE LA VILA – GOYA – GRAN DE GRÀCIA – TRAVESSERA DE GRÀCIA – SARDENYA – SANT ANTONI MARIA CLARET – PASSEIG DE SANT JOAN – TRAVESSERA DE GRÀCIA – ESCORIAL – Pl. DE JOANIC – ESCORIAL – ENCARNACIÓ – MONTAMANY – RAMÓN Y CAJAL – TORRIJOS – FINAL.Sin título
Després d’un espectacular matí en el que hem repartit un bon grapat de caramels no volem acabar la festa sense una impresionant cercavila amb totes les colles germanes llençant més dolços als nostres veïns!!
Així doncs les Colles de Sant Medir, per ordre d’antiguitat, seguirem el recorregut següent començant nosaltres al carrer:
INICI: ESCORIAL – MOSSÈN MASDEIXEXART – SANT SALVADOR – NIL I FABRA – GRAN DE GRÀCIA – PLA DE SALMERON (salutació a les Autoritats i batalla de caramels) – JARDINETS DE SALVADOR ESPRIU
Continuarem la festa pels carrers de
BONAVISTA – PERILL – MILÀ I FONTANALS – TRAVESSERA DE GRÀCIA – TORRENT D’EN VIDALET – RAMÓN Y CAJAL – TORRIJOSSin título2

 

Pocs dies han passat des del 3 de Març, però els romeus en volem més! I la Colla La Parròquia de Sant Medir ens convida a participar un cop més a endolcir el seu barri: LA BORDETA!
Començarem amb un bon esmorçar després d’haver arribat totes les colles des de la Vila de Gràcia una rere un altre! I un cop llestos…. A REPARTIR CARAMELS!!!!
INICI: Constitució, Gavà, Alpens, Guadiana, Sants, Gayarre, Gavà, Constitució, Toledo, Manzanares, Andalusia, Riera de Tena, Constitució, Viladecans, Corral, Mn. Amadeu Oller. FINAL.
EN ACABAR CELEBRAREM UNA MISSA D’ACCIÓ DE GRÀCIES AL NOSTRE SANT PATRÓ I TORNAREM A LA VILA ON ENS ACOMIADAREM AMB L’ÚLTIMA GRAN TRACA I UN DINAR DE GERMANOR!!!

 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s