El Sant Medir 2017

Arriba Sant Medir 2017 i ja tenim preparat un bon recorregut!

A les 8 del matí Els Patufets, els tabalers de La Diabòlica de Gràcia, el Club Eqüestre Jordi Cortés, els nostres transportistes i el nostre amic urbano esmorzarem plegats per agafar forces i desfilar pels carrers de la nostra Vila. Però abans… La Traca! A les 9:30 donarem el tret de sortida a la festa amb la primera de les tres traques de la festa.

INICI: TORRIJOS – TEROL – TORRENT DE L’OLLA – TRAVESSERA DE GRÀCIA (parada a l’alçada del carrer Ciudad Real on recollirem solemnement la Bandera) – Sardenya – Sant Antoni Maria Claret – Passeig de Sant Joan – Travessera de Gràcia – Quevedo – Pl. de John Lenon – Ramis – Milà i Fontanals – Torrent de l’Olla – Diluvi – Pl. de la Vila de Gràcia – Goya – Gran de Gràcia – Travessera de Gràcia – Torrent d’en Vidalet – Ramón y Cajal – Torrijos. FINAL

Durant la cercavila una representació de la Colla assistirà a la celebració Eucarística en honor al nostre sant patró Sant Medir a l’ermita situada a la Vall de Gausac.

A les 20h. començara la Gran Desfilada que totes les agrupacions de romeus oferiran pel recorregut habitual, començant nosaltres al carrer MOSSÈN MASDEIXEXART – SANT SALVADOR – NIL I FABRA – GRAN DE GRÀCIA – PLA DE SALMERÓN  (on saludarem a les Autoritats presents) – JARDINETS DE SALVADOR ESPRIU – BONAVISTA – PERILL – MILÀ I FONTANALS – TRAVESSERA DE GRÀCIA – TORRENT D’EN VIDALET – RAMÓN Y CAJAL – TORRIJOS.

Desfeta la comitiva, llençarem la segona Traca de la festa i brindarem amb Cava i menjarem tortell.